Notar

Eiendom / Eiendomsmegling

Notar – Norges største frittstående eiendomsmegler. Fra etableringen i 1986 har Notar utviklet seg til å bli bransjens desidert mest kjente og mest foretrukne eiendomsmegler. Med kontorer over hele landet fra Tromsø i Nord til Mandal i Sør dekker vi boligmarkedet i Norge. I tillegg kan vi hjelpe våre kunder med bolig gjennom søsterselskap i både Sverige og Spania.

Visjon

”Våre kunder skal få en service de aldri har OPPLEVD maken til innenfor noen bransje!”

Antall ansatte

459 i Norge

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
01.07.2019
Drammen

Ledige stillinger hos Notar

Skap din egen suksess med Notar!Notar AS har store vekst og ekspansjonsplaner i Buskerud. Vi søker derfor personer som går med et ønske om å drive og eie eget meglerforetak i Drammen med rettigheter til hele Buskerud regionen. Har ikke stigen flere trinn der du er i dag? Men du kjenner på ønsket om å ta et nytt steg? Da hører vi gjerne fra deg! Hos oss er det svært lav risiko og store muligheter for å kunne bli medeier og drive for seg selv. Sammen med våre lokale og aktive eiere skaper vi trygghet og suksess.Hva forventer vi av deg?Vi forventer at du har et stort engasjement og støtter opp om dine kollegaer. Du håndterer oppdragene på en måte som gir både deg selv, oss og kundene våre god magefølelse. Vi forventer også at du vil legge ned den samme innsatsen som vi gjør, for å bidra til at vi sammen klarer å bygge Drammens beste bankuavhengige eiendomsmegler.Hva kan vi gi deg?Hos oss blir du en del av en kjede med høy kompetanse, lang erfaring og en offensiv salgskultur. Vi dyrker lagånd, trivsel, personlig utvikling og engasjement. En morsom arbeidsplass, med et godt arbeidsmiljø og en ledelse med store ambisjoner. Med fokus på muligheter og resultater lykkes vi sammen. Vi gir deg en lønnsom og morsom arbeidsplass med en utviklende kultur. Gjennom Notarskolen bidrar vi med kompetanse, erfaring og salgskurs for personlig utvikling. Vi har resultatorienterte betingelser og gir deg nødvendig etterutdanning og kursing. Som vår nye daglige leder / partner vil du få høy aktivitet med unik tilgang på leads/befaringer. Du vil også inngå som en den del av ledergruppen i Notar.Hvilke personlige egenskaper ser vi etter? • Høy integritet, tillitsvekkende • God arbeidskapasitet • Resultatorientert • Evne til å være god både som lagspiller og individualist • AmbisjonerKvalifikasjoner Eiendomsmegler med meglerbrev, eiendomsmeglerfullmektige, jurister, er alle interessante for oss.Sammen med din søknad ønsker vi cv med referanser og andre relevante papirer.Lønn og tiltredelse etter nærmere avtale. Alle henvendelser behandles konfidensielt. Adresse: 3044 Drammen
01.07.2019 Drammen

Rekrutteringskalender

  • JUL 01
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Notar

Adresse

Bygdøy Alle 4