Tarkett

Industri og produksjon
Tarkett is a worldwide leader in flooring and sports surfaces serving architects, contractors, facility professionals, distributors, retailers to meet individual tastes and functional needs. Everyday people all over the world experience the companys floors in different environments across housing, health, education, retail, hospitality, offices, sport. Tarkett has over 120 years of history – with important roots in Sweden. The norwegian main office is located i Drammen.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Tarkett

Vår dyktige medarbeider gjennom mange år går av med pensjon om noen måneder. Vi søker derfor en etterfølger som ønsker å videreutvikle prosjektmarkedet for gode gulvløsninger.Gjennom målbevisst satsing og dyktige distriktssjefer har Tarkett på få år blitt markedsleder innen gulvløsninger. Tarkett har lykkes fordi de over tid har jobbet for å bygge en salgskultur de er stolte av - der teamet er viktigere enn individet. Nå søker vi deg som vil være med å løfte Tarkett videre med nye spennende prosjekter. Stillingen innebærer at du bl.a. skal følge opp entreprenører, arkitekter og utbyggere for å utarbeide gode løsninger for gulv på deres prosjekter. Vi ser det derfor som en fordel at du har bakgrunn fra bygg- eller interiørbransjen.Ditt distrikt vil være fra Saltfjellet i sør til Tromsø i nord. Du må trives med å jobbe selvstendig og vil ha base fra eget hjemmekontor. I det daglig vil du han kontakt med dine erfarne kolleger i retail og samarbeider med dem for å samlet oppnå et best mulig resultat i deres region. Det er viktig at du er selvgående, løsningsorientert og har evne til å finne gode løsninger for dine kunder.ArbeidsoppgaverBygge positive relasjoner til beslutningstakere innen: Gulvleggere, arkitekter, byggherrer, kommuner og større innkjøpsgrupper/definerte kjederUtarbeide tilbud og forhandlingerFokus på nye prosjekter, renovering og ombyggingPresentere og selge løsninger med forskjellige funksjonerOppfølging og rapportering av salgsresultater og markedsaktiviteterAdministrative oppgaver som rapportering av salgsaktiviteter, reklamasjoner osv.Ønskede kvalifikasjonerErfaring med løsningsorientert salg mot relevante næringsgrupper3 års utdannelse innen salg/markedsføring eller teknisk fagskoleErfaring med prosjektrelatert arbeidVant med reisevirksomhetPersonlige egenskaperServiceorientertArbeider selvstendigEvner å skape gode relasjonerInitiativrik og strukturertTilpassingsdyktigTarkett tilbyrEn spennende og utfordrende hverdag i et uformelt arbeidsmiljøMuligheter for personlig utviklingGode lønns- bonus og pensjonsordningerNoe helg, kveldsjobbing og reising- avspaseringBilordningFri telefon Adresse: Omstedgata 2,3012 Drammen,8001 Bodø,8500 Narvik,9403 Harstad,9001 Tromsø
22.08.2019 Drammen

Rekrutteringskalender

  • AUG 22
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Tarkett