<  
>  

Bambus AS

Salg / Markedsføring

BAMBUS Communication er til for å hjelpe bedrifter med økt synlighet for riktig målgruppe. Vår nøkkel er å gjøre det enkelt.

Alt starter med valg av riktig strategi slik at vi vet hvem målgruppen din er, for å vite hvem vi skal prate med, hvordan vi skal prate til de, og hvilke kanaler målgruppen din benytter seg av. I et stadig voksende og uoversiktlig marked er det blitt mer og mer viktig å balansere deres sårbare markedsbudsjett. Men det viktigste av alt er å være tålmodig, ha utholdenhet – etter at strategien er lagt. Når vi følger denne planen kan vi enkelt evaluere og optimalisere for å oppnå resultatene du ønsker deg.
Paralellen til bambus treet lærer oss om tålmodighet, tro, utholdenhet, vekst og utvikling og viktigere… menneskelig potensial! Som en hvilken som helst plante krever det å pleie bambus treet – vann, fruktbar jord, solskinn.
Strategien og markedsplanen må være forankret i bedriftens ledelse og målsetninger. Derfor et det viktig at alle i bedriften er med å dra lasset i samme vei.


Vår reise startet for mange år siden da vi startet med god gammeldags telefonsalg av Dine penger bladet og fikk sansen for salg. Deretter gikk turen innom salg av mobilabonnement og strøm, og jobb i butikker i klesbransjen. Alvoret innen salg og annonsering startet for alvor i 2005 da Eniro Norge stod for tur, og salg av annonser til bedrifter var hovedoppgavene i noen år.


Etterhvert som markedet endret seg og mediebyråene kom på banen for å hjelpe bedrifter med å bruke markedsbudsjettet sitt bedre, så mange at dette kom til å være fremtiden for selgere. Mange av oss beveget seg over til denne bransjen, etter en tur innom radioreklame for P4 for å lære litt mer om andre måter å annonsere på.


Livet i byrå verden startet i 2011 da eier av BAMBUS startet sin første jobb som rådgiver og endelig fikk hjelpe bedrifter med mer effektiv måte å annonsere på. Da hadde annonser på nett blitt et førstevalg, og det var en kamp om å komme seg høyt opp på Google. I denne tiden ble det brukt mye tid sammen med folkene som bedrifter ikke ser så mye til. Nemlig de som faktisk sitter å sørger for at nettsiden dukker opp i søkemotorene, de som lager annonser, søkeord, og nettsider.


Etter god opplæring og gode resultater, var tiden moden for å drive eget byrå, for å hjelpe bedrifter med mer effektiv annonsering. Vi tok med oss videre det vi hadde lært, det vi mente var god måte å jobbe på, og skrotet det vi ikke likte. Vi startet med å lære hvordan man annonserer effektivt på sosiale medier, Google, søkemotoroptimalisering og utvikling av nettsider, nettbutikker og apper, og resultatet er at vi nå har tilknyttet og seriøse og trygge samarbeidspartnere som kan levere meget gode produkter til kunden.

Fakta om Bambus AS
Hovedkontor
Skullerud Park
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2017
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos Bambus AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende Oslo
Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Bambus AS

Adresse

Olaf Helsets vei 5, 0694