<  
>  

Oslo - Bygg & Anlegg

Personalhuset er et av Nordens ledende rekrutterings- og bemanningsselskaper og inngår i konsernet Otiga Group.

Otiga Group består av flere selskaper innen rekruttering, bemanning, omstilling og konsulenttjenester. Personalhuset har 15 kontorer i Norge med stor geografisk spredning, hvor over 100 ansatte hver dag jobber for å inspirere, utfordre og ikke minst bry seg om våre kunder og medarbeidere.

Vår visjon er å utfordre det etablerte. Sammen med våre kunder skal vi møte morgendagens behov gjennom fokus på teknologi og utvikling av mennesker. Vårt mål er å være det mest synlige og innovative rekrutterings- og bemanningsselskapet. Uansett hvor du møter oss, vil samme høye kvalitet og entusiasme prege våre tjenester.

For mer informasjon se personalhuset.no

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Oslo - Bygg & Anlegg

Om jobbenEr du elektriker/hjelpemontør og søker nye utfordringer? Da ønsker vi å høre fra deg I DAG!Vi søker dyktige elektrikere/hjelpemontører
28.07.2021 Oslo
Om jobbenFor vår kunde i Drammen søker vi etter sveisere som skal jobbe med preparering/bygging av tunnel.Oppstart: ASAPKvalifikasjoner:NS-EN ISO 9606-1
29.07.2021 Oslo, Drammen

Rekrutteringskalender

 • JUL 28
  2021
  5 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 29
  2021
  4 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Oslo - Bygg & Anlegg

Adresse

Levanger