<  
>  

Bjørnarå Rørleggermester

Om Rørleggermester Bjørnarå AS:
Rørlegger Bjørnarå ble startet i 1986 av Oddvar Bjørnarå og er et rørleggerfirma med mye erfaring fra arbeid i små og store prosjekter. Firmaet ble overtatt av sønnen Kåre Henning Bjørnarå i 2009. Dette skjedde etter at Kåre Henning hadde jobbet mange år i firmaet. Kåre Henning har mesterbrev, sentralgodkjenning og over 20 års erfaring fra rørleggeryrket.
Bjørnarå har tett samarbeid med faste, seriøse partnere innen alle håndverkerfag. Dette gjør at vi kan tilby en komplett løsning for både nybygg og totalrenovering av bad og bolig!

Vi legger vekt på å ha tett og god dialog med våre kunder, og har høy yrkesstolthet i kvaliteten vi leverer på totalleveranser hvor vi koordinerer alle fagfelt. (Snekker, Murer, Elektriker og Maler) Fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

Vi tar på oss oppdrag i hele Agder.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Bjørnarå Rørleggermester

Adresse

Vennesla