<  
>  

Aqua Unique Norge AS

Engineering, Salg / Markedsføring, Ingeniøryrker: Øvrig

Basert på vår 30årige internasjonale erfaring innen næringsmiddel, farmasøytisk, sykehus, pulp & paper, mekanisk industri, maritim, offshore og akvakultur skreddersyr vi løsninger for optimalisering av drift og vedlikehold. Vi er dedikert til å møte fremtidens krav til miljøvennlige, energibesparende og kompakte grønne design.

Gjennom kartlegging av råvannskvalitet, gjeldende lovgivning eller interne kvalitetskrav finner vi den optimale løsning for våre kunder. Vårt ansvar dekker hele prosessen fra design og prosjektering til produksjon, oppstart og service på anlegg for drikkevann, prosessvann og industrielt avløpsvann.
Avhengig av definerte behov leverer vi enkeltkomponenter, skid-baserte løsninger eller nøkkelferdige containerløsninger.

Vi jobber aktivt med “state of the art technology” innen screen filter, media filter, adsorbsjon, ionebytting, UF, RO, MB, EDI, UV, AOT, OZON og ClO2, DAF, SBR, MBR, MBBR og BCR. Parallelt tester vi kontinuerlig nye teknologier, kjører egne piloter og deltar i ulike R&D prosjekter for å sikre dynamisk utvikling ift. stadig skjerpede krav fra myndigheter og ikke minst for å imøtekomme vårt felles globale miljøansvar.

Water is unique – and so is the way we treat it

Fakta
Hovedkontor
Lier - Viken
Antall ansatte
1-10
Etablert år
1995
Sjekk din match
Legg i jobbønsker
Legg til
Få varslinger
Følg
Del din profil
Del
Logg inn og se din match
0%

Ledige stillinger hos Aqua Unique Norge AS

logo
Åpen søknad – Aqua Unique Norge AS
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Asker +3
Fakta & ressurser
Nettsider, Sosiale medier, Kontaktpersoner, Adresse m.m.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
188 Graduate- og Traineeprogrammer
For nyutdannede og young professionals
Se alle programmer 

Kontaktperson

CEO/Founder

Adresse og karthenvisning

Aqua Unique Norge AS, Gjellebekkstubben 10, 3420 Lierskogen