<  
>  

Manager Legal and Compliance

Fjord Line har fire skip som opererer fem ruter mellom Norge, Sverige og Danmark hvor selskapet transporterer nyttekjøretøy og gods i tillegg til persontrafikk.

Fjord Line driver en av de yngste og mest moderne flåtene i cruisefergesegmentet i Europa. Alle nye fartøy er bygget med miljøvennlighet som et sentralt aspekt. Fjord Line var det første fergeselskapet i Europa med LNG-drevne skip, noe som viser selskapets innovative, smidige og dristige tilnærming. I 2021 vil Fjord Line ta i bruk ny katamaran på Kristiansand-Hirtshals ruten, noe som dobler kapasiteten, gir bedre komfort, flere avganger og en lengre sesong.

Konsernets inntekter kommer fra tre hovedområder. Reise, som består av billettsalg fra transport,- cruise,-, gruppe,-, pakke- og konferansepassasjerer. Onboard services, som er den kommersielle operasjonen om bord på skipene med inntekster fra detaljhandel og mat og drikke. Til slutt, frakt med transport av lastebiler, trailere, spesialiserte eller store laster og forsendelser på dekk i tillegg til spedisjonstjenester.

Selskapet har hovedkontor i Egersund med kontorer i Fjord Lines anløpshavner i Norge, Danmark og Sverige. 1 2019 hadde selskapet rundt 650 ansatte, fraktet mer enn 1,4 millioner passasjerer og en omsetning på 1,6 milliard kroner. Fjord Line eies av de familieeide investeringsselskapene Kontrari/Kontrazi (52,2%) og Ferd (44,6%).

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Manager Legal and Compliance

Adresse

Egersund