<  
>  

Vi søker spesialsykepleier / sykepleier som fag og driftskoordinator til vår nye avdeling forsterket somatisk bogruppe, Tromsø kommune

Tromsø kommune er Nord-Norges mest folkerike kommune med 76 600 innbyggere. Vi er en stor samfunnsaktør som drifter og forvalter viktige velferdsordninger, og som bidrar til utvikling av lokal infrastruktur, næring og kultur. Vi skal sikre et best mulig tjenestetilbud og service til lokalsamfunnet og kommunens innbyggere. Våre 7000 arbeidsplasser skal være preget av mangfold, og ha en arbeidsstyrke som representerer befolkningen. Vi ønsker alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss.

Otium bo- og velferdssenter skal bidra til en bærekraftig helse- og omsorgstjeneste i bydelen. Senteret inneholder i alt 137 plasser inklusive 7 plasser i et bofellesskap for yngre personer med demenssykdom. I tillegg inneholder senteret også hjemmetjenesten, dagsenter, vaskeri, kjøkken og administrasjon. Otium skal fungere som et bydelssenter med bl.a. publikumsrettede funksjoner og møteplasser som seniorsenter, frivillighetssentral og kafe med mer.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Vi søker spesialsykepleier / sykepleier som fag og driftskoordinator til vår nye avdeling forsterket somatisk bogruppe, Tromsø kommune