<  
>  

NCC INDUSTRY AVD REGION VEST

NCC Industry legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmateriale, asfalt, grunnarbeid og resirkulering av bygningsmaterialer. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet, med hovedvekt på bærekraftige løsninger. NCCs industrivirksomhet er basert på produksjon av steinmaterialer og asfalt samt pæling og asfaltering. NCC Industry er organisert i tre avdelinger: Asphalt, Hercules (pæling) og Stone Materials. De ulike delene er beslektet og danner en naturlig foredlingskjede som er godt integrert med NCCs bygg- og anleggsvirksomhet. Både produkter og metoder i NCC Industry utvikles slik at virksomheten i minst mulig grad påvirker miljøet. Nye energibesparende asfaltprodukter, gjenvinning av asfalt og alternativt drivstoff er noen eksempler. NCC Industry vil gjennom ulike initiativ medvirke til en mer bærekraftig samfunnsutvikling. Kundegrunnlaget for steinmaterialer, asfaltproduksjon, pæling og asfaltering stammer fra så vel privat sektor som kommuner og offentlig administrasjon. Privatmarkedet for asfaltering og levering av steinmaterialer utgjør størstedelen av kundegrunnlaget. Som kunde vil du dra nytte av vår nordiske kompetanse som ledende aktør i våre markeder, en aktør som leverer de rette produktene og tjenestene til dine prosjekter. NCC Industry produserer totalt seks millioner tonn asfalt og 25 millioner tonn pukk- og grusmateriale hvert år. Det gjør oss til Nordens største aktør innen asfalt og steinmaterialer. Virksomheten er først og fremst basert i de nordiske landene, men vi eksporteret pukk til andre land i Nord-Europa. I Norge er det rundt 600 personer ansatt i NCC Industry. Virksomheten er inndelt i tre områder: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules fundamentering AS.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om NCC INDUSTRY AVD REGION VEST