<  
>  

Kromi Helse / Manuell Terapi Klinikken Østfold AS

Helsesektor / Omsorg

Kromi Helse er en ledende muskel- og skjelett-klinikk i nedre Glomma region. Vi har hjulpet mange tusen mennesker til en bedre hverdag, og spesielt mange tusen barn og ungdommer. Klinikken var startet i 1993 av manuellterapeut Bent Brask, som fortsatt er daglig leder i dag. 

Vi i en spennende utviklingsfase, og utvider teamet med medarbeidere innen følgende profesjoner: fysioterapeut, manuellterapeut, osteopat, naprapat, kiropraktor, eller massasjeterapeut. 

Vi operer i det private markedet og gjennomsnitt er ikke godt nok. Vi ser etter personer med stort engasjement, stor indre driv, og en villighet til å gjøre det ekstra som skal til for å bli god. Du vil få oppfølging, men du må være motivert. 

Samtidig som stillingen er krevende er den også givende. Vi som er Team-KROMI jobber med hverandre for å oppnå både våre faglige og våre økonomiske mål. Vi jobber slik at vi alle skal lykkes, både oss og kundene våre. 

Klinikken jobber spesielt mye med aldersgruppen barn og ungdommer. Vi er spesialisert i nakkerelaterte plager og hodepine. Vi jobber mye med sammensatte lidelser, og er opptatt med sammenhengen mellom kropp, plager, og samspillet med psyken. 

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Kromi Helse / Manuell Terapi Klinikken Østfold AS

Kromi Helse er en ledende muskel- og skjelett-klinikk i nedre Glomma region. Vi har hjulpet mange tusen mennesker til en
30.09.2023 Fredrikstad
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Fredrikstad

Bli kjent med Kromi Helse / Manuell Terapi Klinikken Østfold AS

Rekrutteringskalender

  • SEP 30
    2023
    2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Driftsansvarlig

Fakta om Kromi Helse / Manuell Terapi Klinikken Østfold AS

Adresse

Dikeveien 8, 1661 Rolvsøy