<  
>  

Kromi Helse / Manuell Terapi Klinikken Østfold AS

Helsesektor / Omsorg

Kromi Helse er en ledende muskel og skjellet klinikk i nedre Glomma region. Vi har hjulpet mange tusen mennesker til en bedre hverdag, og spesielt mange tusen barn og ungdommer. Klinikken var startet i 1993 av manuellterapeut Bent Brask, som fortsatt er daglig leder i dag. 

Nå er vi i en spennende utviklingsfase, der vi har et vikariat og en ny stilling innen følgende profesjoner: fysioterapeut, manuellterapeut, osteopat, naprapat eller kiropraktor. 

Vi operer i det private markedet og gjennomsnitt er ikke godt nok. Vi ser etter personer med stort engasjement, stor indre driv, og en villighet til å gjøre det ekstra som skal til for å bli god. Du vil få oppfølging, men du må være motivert. 

Samtidige som stillingen er krevende, så er den også givende. Vi som er Team-KROMI jobber med hverandre på en slik måte at vi alle skal lykkes, både oss og kundene våre. 

Klinikken jobber spesielt mye med aldersgruppen barn og ungdommer. Vi er spesialisert i nakkerelaterte plager. Vi jobber mye med sammensatte lidelser, og er opptatt med sammenhengen mellom kropp, plager, og samspillet med psyken. 

Fakta om Kromi Helse / Manuell Terapi Klinikken Østfold AS
Hovedkontor
FREDRIKSTAD
Antall ansatte
1-10
Etablert år
1993
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Kromi Helse / Manuell Terapi Klinikken Østfold AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant
Fortløpende Fredrikstad

Bli kjent med oss

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Driftsansvarlig

Fakta om Kromi Helse / Manuell Terapi Klinikken Østfold AS

Adresse

Dikeveien 8, 1661 Rolvsøy