<  
>  

Aimee's Farm Aimee Cathrin Larsen

Aimee's Farm Kitchen er et nytt restaurantkonsept som vil åpne dørene i løpet av våren/sommeren 2021. Konseptet baserer seg på ferskvareutsalg med lokale råvarer, produksjon av egne varer og restaurant. I tillegg vil Aimee's Farm Kitchen tilby take away, selskapslokaler og lunch-tilbud. Aimee's Farm Kitchen er lokalisert midt i Leknes, men bygges opp av Aimee's Farm. Utsalget og restauranten er i hovedsak basert på råvarer fra egen gård, men vi samarbeider også med andre bønder på Vestvågøy og vi tar inn varer fra andre lokalmatsprodusenter i Nord-Norge. Vi har frilandsgris, gressfôra høylandsfe og Lofotlam. I tillegg har vi en liten produksjon av delikatessepotet og grønnsaker. Til Aimee's Farm Kitchen søker vi nå kjøkkensjef.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Aimee's Farm Aimee Cathrin Larsen