<  
>  

SOCO NORGE AS

Konsulenttjenester: IT

Norges testpartner! Heleid av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere 👍

SOCO er et nisjeselskap med fokus på software testing, heleid av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere. Selskapet består i dag av over 40 engasjerte konsulenter med kontor i Oslo. Vi har erfaring fra mer enn 30 store norske selskaper og vår kompetanse spenner vidt.

Kundene etterspør full bredde innenfor software testing, og våre medarbeidere jobber blant annet med testrådgivning, testledelse, funksjonell testing, teknisk testing - eksempelvis testautomatisering, ytelsestest, datavarehustest og brukervennlighetstest. 

I SOCO er det et sterkt fokus på fagkompetanse og sos oss får våre ansatte utvikle seg gjennom både faglige kurs, seminarer, konferanser og sertifiseringer, så vel som inspirasjonsdager og sosiale turer.

 

Fakta om SOCO NORGE AS
Hovedkontor
OSLO
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2012
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Senior konsulent

Adresse

C. J. Hambros plass 5, 0164 Oslo