Medi 3

Helsesektor / Omsorg
Medi 3 Norge er en kjede av private sykehus og private medisinske sentre. Kjeden er i sterk vekst og er pr idag representert i Namsos, Ålesund, Bergen, Stavanger, Hamar, Elverum, Oslo og Hobøl/Askim ved Ringvollklinikken. Kjeden har som målsetting å være landsdekkende i løpet av kort tid. Medi 3 kan tilby bl.a. vaksinasjon, allmennlegetjeneste, plastikk kirurgi og operasjoner.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Medi 3

Vi søker etter autorisert helsesekretær med relevant erfaring til 100% vikariat ved Medi3 fra 1. februar - 31. juli 2020, med mulighet for forlengelse.Stillingen vil bestå av laboratorie og kontorarbeid for allmennlege- og bedriftshelsetjeneste ved Medi3 i Ålesund, og ved behov ved Medi3 i Ulsteinvik.Det er viktig at du er serviceinnstilt, kan arbeide selvstendig, raskt og effektivt.Du må være ansvarsfull og fleksibel og ha gode generelle datakunnskaper. Relevant erfaring fra laboratoriearbeid er en fordel. Helsesekretær er foretrukket, men annet helsepersonell som har erfaring med laboratoriearbeid vil bli vurdert.Vi tilbyr:Spennende arbeidsoppgaverDeltakelse i et hyggelig og spennende miljø med engasjerte kollegerKonkurransedyktige betingelserFor informasjon:Seksjonsleder ved Medi3 Kundesenter Vibecke Fiskerstrand Tlf.: 90 47 29 01 - Søknad sendes til: v.fiskerstrand@medi3.noSøknadsfrist: 23. desember 2019 Epost: v. fiskerstrand@medi3.no90 47 29 01
23.12.2019 Ålesund

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere