Unilabs Norge

Helsesektor / Omsorg
Unilabs Norge er et norsk datterselskap i Unilabs og tilbyr tjenester innen laboratoriemedisin og radiologi. Selskapets medisinske spesialister er blant de fremste i landet. I Norge driver Unilabs Røntgen 9 røntgeninstitutter i Fredrikstad, Tønsberg, Sandefjord, Bergen, Trondheim og Oslo. Her har de god kapasitet på både røntgen, ultralyd, CT, MR og mammografi. I tillegg driver de to medisinske laboratorier, Unilabs Laboratoriemedisin og Unilabs Telelab, med beliggenhet i Oslo og Skien.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Unilabs Norge

Vi søker en engasjert HR-direktør til en sentral rolle i Unilabs Norge AS. Du vil være en viktig rådgiver ovenfor selskapets ledere og medarbeidere i alle HR- relaterte prosesser. Du har motivasjon til å fremme en sterk selskapskultur og vi forventer at du bidrar til at vår HR-funksjon er moderne og forretningsnær. Du må motiveres av å se, anerkjenne og utvikle menneskene du har rundt deg. Stillingen rapporterer til Administrerende direktør i Norge. Du vil inngå i ledergruppen i Norge og i North HR team under HR Director region North.Viktigste ansvarsområder:Videreutvikle og implementere prosesser innen hele HR- områdetBidra med strategisk HR-arbeid i ledergruppenGjennomføring av medarbeider- og lederutviklingsprosesserBistå i rekrutteringsprosesserSørge for gjennomføring og oppfølging av medarbeiderundersøkelser og systemer for medarbeidersamtalerStøtte og coache instituttledere og andre ledere i alle typer HR-relaterte spørsmålAnsvar for kompetanseutvikling og kompetanseprogram for de ulike yrkesgruppeneSørge for at Unilabs Norges prosedyrer og retningslinjer er sammenfallende med retningslinjene fra Unilabs Group HRRapporterering av HR data internt og til Unilabs Group og sikre at HR-data forvaltes, systematiseres og brukes på en effektiv måteSørge for at Unilabs Norges prosedyrer og retningslinjer er sammenfallende med retningslinjene fra Unilabs Group HRBistå i utforming av intern kommunikasjonPersonalansvar for en medarbeiderKompetansekrav:Relevant utdannelse fortrinnsvis på MasternivåStrategisk og operativ HR-erfaring gjerne i kombinasjon med konsulent- eller linjeledererfaringGode resultater fra å drive organisasjons- og kulturendringsprosesserGod kunnskap om, eller kjennskap til relevante lover og reglerGod skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelskPersonlige egenskaper:Evner å kombinere strategisk tenkning med operative egenskaperForretningsorientertSelvgående med solid gjennomføringskraftBygger gode relasjoner, skaper tillit og samarbeid på tvers av organisasjonenKommuniserer klart og tydelig, og fremmer ideer på en overbevisende måteStrukturert og analytiskRobust med stor arbeidskapasitet og godt humørVi tilbyr:Unilabs er en internasjonalt ledende leverandør av radiologi og laboratoriemedisin som har en ledende posisjon i det norske markedet.Et godt arbeidsmiljø med entusiastiske og kompetente medarbeidereSelskap i vekstKonkurransedyktige betingelser Adresse: Silurveien 2B,0380 Oslo
18.10.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • OKT 18
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Unilabs Norge