<  
>  

Vikarpartner AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Vi er totalleverandør av bemanningsløsninger innen administrasjon, kundeservice, salg, markedsføring, regnskap/økonomi, IT-support og HR/personal. Bemanning av vikariater skjer gjennom vårt selskap VIKARPARTNER og rekruttering til faste stillinger gjennom BUSINESSPEOPLE. Vi ser i stor grad at nyutdannende som starter med et vikariat ender med fast stilling. Vi matcher mennesker. 

Fakta om Vikarpartner AS
Hovedkontor
Oslo / Billingstad
Antall ansatte
11-50
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Vikarpartner AS
Jobbmuligheter i Vikarpartner AS

Vi er et 100 % norskeiet vikar- og rekrutteringsselskap etablert i 1989. I snart 30 år har vi opparbeidet en solid kunnskap og kompetanse gjennom ansatte med lang ansiennitet. Vi er totalleverandør av bemanningsløsninger innen administrasjon, kundeservice, salg, markedsføring, regnskap/økonomi, IT-support og HR/personal. Bemanning av vikariater skjer gjennom vårt selskap VIKARPARTNER og rekruttering til faste stillinger gjennom BUSINESSPEOPLE. Vi matcher mennesker. Hos oss får du personlig oppfølging på veien mot drømmejobben!

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
Kontor, administrasjon, salg/markedsføring, kundeservice, regnskap og økonomi, lager og logistikk.

Bli kjent med Vikarpartner AS

Bildegalleri

Kontaktpersoner

Adresse

Billingstadsletta 14, 1396 Billingstad