Vikarpartner AS

Rekruttering / HR / Bemanning

Vi er totalleverandør av bemanningsløsninger innen administrasjon, kundeservice, salg, markedsføring, regnskap/økonomi, IT-support og HR/personal. Bemanning av vikariater skjer gjennom vårt selskap VIKARPARTNER og rekruttering til faste stillinger gjennom BUSINESSPEOPLE. Vi ser i stor grad at nyutdannende som starter med et vikariat ender med fast stilling. Vi matcher mennesker. 

Les mer
Fakta om Vikarpartner AS
Hovedkontor
Oslo / Billingstad
Antall ansatte
11-50
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Vikarpartner AS

Drømmer du om et karrieresteg? Salgserfaring kan åpne mange dører! Vi har for tiden mange kunder som søker kandidater til salgstillinger.De aller fleste jobber involverer salg, og vi ser at de som har hatt en salgsjobb tidlig i sin karriere er mer attraktive for andre jobber senere. Ønsker du et karrieresteg? Vi kan presentere deg for spennende selskaper som søker kandidater til salgsroller!Arbeidsoppgavene kan være:Prospektering: identifisere potensielle kunderMøtebooking og gjennomføring av møter over telefon og fysiskIdentifisere kundens behov og finne best mulig løsning for et langsiktig kundeforholdForecasting og rapportering av aktivitet og salgGjennomføre salgsprosesser og forhandlinger som fører frem til signerte kontrakterErfaring og egenskaper:Du har gjerne en Bachelorgrad eller 1-2 års arbeidserfaringDu er serviceminded og kommunikativt sterkDu trives med å være i kontakt med mange forskjellige mennesker over telefon og møtevirksomhetDu er en relasjonsbyggerDu er selvstendig og trives med å jobbe i et høyt tempoDu er en teamplayer som trives med å jobbe mot konkrete målVi kan tilby:Gode personlige og yrkesmessige utfordringerGod opplæring; du vil lære salg og få verdifull erfaring for videre yrkeskarriereMuligheten til å etablere et profesjonelt nettverk Adresse: .,0001 Oslo
25.09.2019 Oslo
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktpersoner

Adresse

Billingstadsletta 14, 1396 Billingstad