<  
>  

REMA 1000

Varehandel / Dagligvare / Butikk

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.

Siden 1979 har vi jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.

Ved å ha dyktige mennesker med de riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens vi holder på, har vi lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for våre kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

REMA 1000 er en del av Reitangruppen, som består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Servicehandel, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 10,1 prosent i Axfood og en eierandel på 50 prosent av Det Nordenfjeldske Dampskibsselskab AS.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos REMA 1000

Kjøpmannen skal ut i permisjon fra begynnelsen av mai. Vi søker derfor en vikar for ca. 8 månder.Du har nå
26.01.2021 Trondheim
REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Siden 1979 har REMA 1000 jobbet for å
26.01.2021 Lørenskog
REMA Distribusjon Norge AS søker FDV (Forvaltning, Drift og Vedlikehold)-ansvarlig til vår distribunal i Trondheim. Distribunalen leverer varer til 109
29.01.2021 Trondheim
Har du lyst til å jobbe i butikk? Vi trenger en vikar i 50 % stilling, for en kollega som
01.02.2021 Åfjord
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Franchise

Franchise
  • Franchising innebærer et nært samarbeid mellom to selvstendige virksomheter, franchisegiver og franchisetaker, hvor franchisegiveren har utviklet standarder for etablering og

Rekrutteringskalender

  • JAN 26
    2021
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer