<  
>  

REMA 1000

Varehandel / Dagligvare / Butikk

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.

Siden 1979 har vi jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt valgt utvalg av dagligvarer av god kvalitet til de laveste prisene.

Ved å ha dyktige mennesker med de riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens vi holder på, har vi lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for våre kjøpmenn og for bedriften – men også for kundene.

REMA 1000 er en del av Reitangruppen, som består av fire forretningsområder: REMA 1000, Reitan Servicehandel, Reitan Eiendom og Uno-X gruppen. Reitangruppen har i tillegg datterselskapet Spaceworld, en eierandel på 10,1 prosent i Axfood og en eierandel på 50 prosent av Det Nordenfjeldske Dampskibsselskab AS.

Fakta om REMA 1000
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i REMA 1000
Jobbmuligheter i REMA 1000

REMA 1000 er symbolet på folkelighet, usnobbethet, sunn fornuft og dyktighet. Det betyr at vi ikke kun er interessert i din utdanning og yrkeserfaring, men også hvilke personlige egenskaper du har. Hos oss kan du spille på hele ditt register.

Din folkelighet og usnobbethet kan du bruke i omgang med kundene, leverandører og kolleger. Den sunne fornuften kan du utnytte til å skape et hyggelig arbeidsmiljø og praktiske løsninger til glede for mange. Dyktigheten din kan du bruke til å gjøre REMA 1000 enda sterkere og mer konkurransedyktig, slik at vi, våre kjøpmenn og du kan ha det både morsomt og lønnsomt.

Er du i tillegg selvstendig, har skaperlyst og et sterkt ønske om å påvirke mål og resultater, da vil du helt sikkert trives hos oss.

Dessuten har du sikkert en rekke andre personlige egenskaper som du også kan spille ut i REMA 1000. Kanskje du er modig? Veldig morsom? Eller bare generelt svært positiv? Gjør butikk på det!

Franchise

Franchise

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Jobbmuligheter (31)
logo
Franchise
Franchising innebærer et nært samarbeid mellom to selvstendige virksomheter, franchisegiver og franchisetaker, hvor franchisegiveren har utviklet standarder for etablering og drift av lokale virksomheter under et felles navn, mens franchisetakeren står for driften av virksomheten. Systemet er effektivt og krever liten administrasjon. Gode resultaterVår erfaring er at eierskap til egen virksomhet gir en egeninteresse som fører til personlig initiativ og skaperlyst. Sammen med kunnskaper om lokale forhold gir dette oss det beste grunnlaget for å kunne skape gode resultater, både for hver enkelt butikk og for alle butikkene samlet.