<  
>  

Sgi Compliance

SGI Compliance er et uavhengig service- og kompetanseselskap innen legionellakontroll, vannbehandling, kjemisk rens, og tilknyttede HMS-tjenester. SGI Compliance gjør det enklere for bedrifter å sørge for samsvar med lover og regler, slik at de kan holde kunder og ansatte trygge i en tid med stadig økende krav til helse og sikkerhet. SGI Compliance ble stiftet i Oslo i 2005, den gang under navnet NorKjemi, av tre personer med bakgrunn fra industri, offshore, vannbehandling, kjemi, økonomi og markedsføring. I 2013 fikk NorKjemi nye eiere i nederlandske SGI – senere kjent som KIWA. I 2019 ble NorKjemi deretter en del av den europeiske SGI Compliance-gruppen med kontorer i 5 land. I dag er SGI Compliance Norges ledende selskap innen legionellakontroll. Vi har de seneste årene i tillegg opplevd sterk vekst innen vannbehandling og rens av lukkede væskebårne anlegg og kan skilte med et bredt tjenestetilbud og en uslåelig bransjekompetanse. Styrken vår ligger i et tverrfaglig team som består av personer med universitets- og høgskoleutdannelse innen biologi, bioteknologi og kjemi, i tillegg til et team av servicepersonell med variert praktisk og teknisk bakgrunn. Vi utfører alt fra inspeksjoner og analyser til sanering og kontinuerlig overvåking, og kundene våre kan være trygge på at de alltid har tilgang til ekspertveiledning og tjenester som er tilpasset bedriften sin.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Sgi Compliance

Har du hode for salg og hjerte for rådgivende kundekontakt?SGI Compliance er et uavhengig service- og kompetanseselskap innen legionellakontroll, vannbehandling,
15.08.2021 Trondheim

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Sgi Compliance