<  
>  

Dattebayo Porsgrunn

Som særdeles få andre i sushibransjen, så Dattebayo dagens lys i den lille og unike bygda Bø, godt opp i midtre Telemark. Etter noen år etablerte vi også vår første avdeling i Skien. Etter så å ha blitt varme i trøya i grenland, starter vi like godt 2020 med vår tredje restaurant. For ordens skyld, der du sitter akkurat nå. Fra rundkjøringen i badelandsbygda, har vi våre første syv år utviklet et matkonsept vi er fryktelig stolte over, og som nå altså utgjør tre restauranter, samt et streetfood-konsept som følger festivaler og liknende aktiviteter over hele østnorge. Vi serverer et høykvalitets sortiment med stor variasjon, lek med råvarer, god presentasjon og vi kaller oss selv asian fusion.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Dattebayo Porsgrunn