<  
>  

Spiro service

Spiro Service ble startet i 1989. Opprinnelig var vi et spesialverksted for Interspiroprodukter, samt trykkprøving.

På den tiden var kundemassen stort sett knyttet til røykdykking. Men en naturlig utvikling og nye oppgaver ført til at vi også knyttet til oss kunder i dykkerbransjen. Både profesjonelle og sportsdykkere.

Dette har resultert i at vi kan levere de aller fleste produktmerker til det norske dykkermarkedet.

Målrettet satsing har også ført til at vi i dag er spesialister på tjenester og varer til yrkesdykkermarkedet. Blant annet oppbygging av overflateforsynte systemer innen kommunikasjon og video.

Vi har ikke glemt kravene som sportsdykkere setter og kan trygt si at vår utstyrsavdeling har det beste på kvalitetssiden.

Spiro Service følger alle krav og er sertifisert for det arbeid vi gjør. Vi setter også vår ære i å kunne levere all nødvendig dokumentasjon på servicejobber som utføres

VERKSTED

Foruten et velutstyrt verksted, med nødvendig spesialutstyr og verktøy, er samtlige knyttet til service og vedlikehold hele tiden oppgradert med de nyeste kurser og sertifiseringer for reparasjon av dykker- og pusteutstyr.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Spiro service