<  
>  

Kompetansejegerne

Rekruttering / HR / Bemanning
Kompetansejegerne er et rekrutteringsselskap som har spesialisert seg på rekruttering til stillinger hvor kommunikative- og kommersielle ferdigheter er nøkkelkompetanse for å lykkes. Vi har spesialkompetanse innenfor ledelse, salg, media og kommunikasjon. Målet vårt er å oppnå høyest mulig kunde- og kandidattilfredshet ved å tilby kvalitetssikret metodikk og individuell skreddersøm for alle våre kunder og kandidater. Vi tilbyr rekrutteringstjenester og rådgivning til bedrifter som trenger kompetanse innenfor områdene media, reklame og kommunikasjon. Hos oss finner du erfarene rådgivere med lang media- og kommunikasjonserfaring og høyere akademisk utdannelse. Har du et rekrutteringsbehov - eller ønsker du en uformell karrieresamtale, ta kontakt for et uforpliktende møte.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Bygdøy Allè 37 0265 Oslo