<  
>  

Toyota Oslo avd Verksted Breivollveien

Toyota Oslo er et av distriktets største bilforhandlere og har seks avdelinger: Økern, Oppsal, Skøyen, Kolbotn, Alnabru Bruktbilsenter og Alnabru Skadesenter. Vi er 201 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2020 solgte vi over 4 700 biler, og omsatte for ca. 1 350 millioner kroner. Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon «Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder». Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker. Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2020 omsatte konsernet for ca. 4 400 millioner kroner og solgte over 17 000 biler, og har 760 dedikerte medarbeidere.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Toyota Oslo avd Verksted Breivollveien

Har du relevant erfaring og søker jobb hos en arbeidsgiver hvor du blir «sett»? Vi søker etter en erfaren biloppretter
30.06.2021 Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Toyota Oslo avd Verksted Breivollveien