<  
>  

Norsk-Tysk Handelskammer

Non-profit- / interesseorganisasjoner

Norsk-Tysk Handelskammer er en frivillig sammenslutning av ca 600 firmaer og institusjoner, som har særlig interesse i å pleie og utvide den norsk-tyske handelsforbindelsen. Norsk-Tysk Handelskammer er en del av det tyske industri- og handelskammeret, men opererer i utlandet som et tysk utenlandshandelskammer, AHK (Auslandshandelskammer). Vi er en del av et verdensomspennende nettverk som omfatter rundt 120 tyske AHK kontorer i 80 land. Handelskammeret har dermed utmerkede forutsetninger for å kunne hjelpe medlemmer, og andre firmaer, i deres internasjonale handel. Norsk-Tysk Handelskammer kan blant annet tilby følgende tjenester: Medlemsorganisasjon og ivaretakelse av interesser Vi tilbyr våre medlemmer et forum for å skape kontakter og for å utveksle erfaringer, setter oss inn i politikk og forvaltning for best å kunne ivareta deres interesser, og informerer om viktige økonomiske og næringspolitiske temaer. Vi organiserer også videreutdanningstiltak. DEinternational: Vår service for deres organisasjon Med vårt servicemerke DEinternational gir vi hjelp og støtte til firmaer - medlemmer og ikke-medlemmer - ved markedsinntrenging i utlandet. Fra selve forretningsidéen, loser vi firmaer gjennom alt fra partnersøk til refusjon av merverdiavgift. Vi kan vise til mer enn 20 års erfaring innen våre kjerneområder Fordring av bilaterale handelsforbindelser Vi informerer offentligheten i begge land -politikere, forbund, media og næring - om spørsmål knyttet til det bilaterale samarbeidet, samt støtter tallrike organisasjoner i deres aktiviteter for oppbygning av et handelsforhold.

Antall ansatte

27

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Praksisplass innenfor markedsrådgivning, prosjekter og messer Internship

Norsk Tysk Handelskammers målsetning er å fremme handelsforbindelser og kontakt mellom Norge og Tyskland.
Internship
1
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Jobbmuligheter (18)
logo
Praksisplass innenfor markedsrådgivning, prosjekter og messer
Norsk Tysk Handelskammers målsetning er å fremme handelsforbindelser og kontakt mellom Norge og Tyskland. Vi er en del av et verdensomspennende nettverk som omfatter rundt 120 kontorer i 80 land. I den forbindelse søker vi praktikanter til avdelingene prosjekter & delegasjoner og messe & marketing. Vi kan tilby praksisplass (fulltid) i avdelingene for markedsrådgivning og messer. Vi søker studenter med avsluttet grunnstudium som kan arbeide i Oslo i minst 6 måneder. Kandidatene må ha gode norsk- og tyskkunnskaper.  Foretrukne studieretninger: Markedsføring, økonomi, samfunnsvitenskapelige fag, kommunikasjon. Du vil bistå avdelingene i det daglige arbeidet, som blant annet omfatter  Markedsundersøkelser Søk etter forretningspartnere for norske og tyske bedrifter Organisering av prosjekter, seminarer, konferanser, delegasjoner og øvrige arrangementer i Norge og Tyskland   Informasjonsinnhenting, prosjektmarkedsføring samt utforming av presentasjoner og firmaprofiler Søk etter bl.a. potensielle utstillere og besøkende til tyske messer – utarbeidelse av adresselister Oversettelse fra tysk til norsk Besvarelse av kundehenvendelser Oppfølging av kunder på telefon, samt telefonkontakt med potensielle kunder og konferansedeltakere

Adresse

Postboks 603 Skøyen 0214 Oslo