<  
>  

Adseo AS

Digitale tjenester / E-handel

Hvem er vi?

Adseo har overtatt Viral Media som ble etablert i 2015 som et profesjonelt Facebook markedsføringsbyrå. Vi har arbeidet med flere av topp 100 bedriftene i Norge innen digital markedsføring. Teamet som jobber i Adseo har økt, og vi er alltid på utkikk etter nye flinke hoder som vil være med på vår spennende reise. Adseo er allsidige markedsførere og er nå førstevalget til mange lokale og nasjonale bedrifter innen digital markedsføring. I løpet av kort tid har vi fått et godt rykte som en troverdig, raskt og kostnadseffektivt performance mediebyrå. Våre kunder anbefaler oss til sitt nettverk slik at vi stadig vokser. 

Adseo bygger på verdier som er gutsy, romslig og overraskende. 

Gutsy

Vi skal være offensive og engasjerte i alt vi gjør. Vi skal alltid jage de optimale løsningene - til beste for kundene våre og tilfredsstillelse for oss selv.

Romslig

Det skal være høyt under taket i Adseo. Vi skal tørre å ansette og samarbeide med folk som er annerledes (og til og med flinkere) enn oss. Vi skal dyrke mangfoldet.

Overraskende

I utgangspunktet mer et resultat enn en verdi. Men vi har valgt begrepet fordi det peker på at vi hele tiden søker nye, smarte måter å gjøre ting på. Det omfatter naturligvis løsningene vi serverer kundene våre. 

Fakta om Adseo AS
Hovedkontor
Fornebu
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2015
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Fakta om Adseo AS

Adresse

Martin Linges vei 25