<  
>  

Erfa Konsulent AS

Regnskap
Etter mange år i regnskaps- og revisjonsbransjen har vi sett hvilke utfordringer norske arbeidsgivere møter knyttet til lønnskjøring og personaladministrasjon. Fagområdet er veldig interessant og i konstant forandring. Endringer skjer raskt, noe som setter ekstra strenge krav til alle involverte parter. Med bakgrunn i dette mener vi det vil være lønnsomt for mange bedrifter å kjøpe disse tjenestene eksternt. I tillegg til at man frigjør egne resurser på mange plan, vil vår kompetanse sikre korrekt skatte- og avgiftsmessig behandling. Vi benytter moderne teknologi og markedsledende programvare, og kan om ønskelig tilby all rapportering til bedriften, ansatte og myndigheter elektronisk via e-post. Vi har lang erfaring i å spesialtilpasse løsninger til norske og internasjonale bedrifter i ulike bransjer. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Erfa Konsulent AS

Adresse

Besøksadresse: Masteveien 3 (Skytta Næringspark) 1481 Hagan