<  
>  

AXAZ AS

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software

Axaz er født i skyen, og benytter kostnadseffektive og markedsledende teknologiske løsninger. Axaz er en proaktiv partner som leverer tjenester som ivaretar sikkerhet, gir kundene full oversikt over selskaps-arkitekturen og skaper dataflyt mellom systemer. Vi gjør kundene datadrevet og muliggjør full oversikt over data i sanntid.

Axaz drives av kundenes forretningsbehov og bruker smidige arbeidsmetoder og verktøy. Vi gjør det mulig å gradvis erstatte tjenester og løsninger levert av tradisjonelle IT-leverandører uten store initielle investeringer. Med oss som partner kan kundene kontinuerlig og enkelt formidle sine behov, så kommer vi med forslag til løsning uten at kundene trenger spisskompetanse for å oversette dem.

Vi er en verdidrevet og en lærende organisasjon med mål om å være en av Norges mest attraktive og spennende selskap for dyktige talenter som vil jobbe med markedsledende teknologi og virksomheter.

Vi har en filosofi om at våre ansatte blomstrer og leverer verdi for kundene i et miljø hvor det er lite byråkrati, store utviklings- og påvirkningsmuligheter. I Axaz får du mulighet til å jobbe agilt og tverrfaglig med spennende kunder. I tillegg får du muligheten til å være en del av et lidenskapelig team som bryr seg.

Fakta om AXAZ AS
Hovedkontor
Rolfsbuktveien 4D, Fornebu 1364
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2021
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Bli kjent med AXAZ AS

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Fakta om AXAZ AS

Adresse

Rolfsbuktveien 4D, Fornebu 1364