<  
>  

HR, lønn og kvalitet, Froland

Velkommen til Froland kommune!

Froland kommune er en sørlandskommune, bare 10 minutters kjøring fra kysten. Froland kommune er en jord- og skogbrukskommune med over 6000 innbyggere. Blakstadheia Industriområde er et viktig næringssenter i kommunen. Arendal lufthavn Gullknapp ligger i kommunen, og jernbanen går gjennom kommunen med kommunikasjon til Oslo og Kristiansand. Osedalen er kommunens sentrum, med butikker, kommunehus og bibliotek. Mykland er kommunens øverste bygd i nord, med skole, barnehage og flotte turmuligheter. Kulturtilbudet er godt og variert, med mange frivillige lag og foreninger. Kommunen har kunstgressbane og et flott idrettsanlegg med badeland. Kommunen har ca. 430 årsverk. Les mer her

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om HR, lønn og kvalitet, Froland