<  
>  

Joker

Varehandel / Dagligvare / Butikk
Joker er lokalbutikken som dekker dine behov for daglige forbruksvarer og lokalt etterspurte tjenester.
 
Merkevaren Joker forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Joker er Kjøpmannshusets profilkjede for nærbutikker. Kjeden består av ca 450 lokalbutikker spredt over hele Norge.
 
Joker – helt i nærheten 
 
Vi tror på god, gammeldags service. - Det eneste vi er usikre på er om den faktisk er gammeldags.
Service er rett og slett ikke hva det en gang var. Unntatt i Joker-butikkene. Vi driver nemlig butikk på gamlemåten. Med kjøpmenn som fyller på varer, står i kassa og hjelper til - helt selv. Med små, lokale butikker som fremdeles er møteplassen i lokalsamfunnet, og der vi kan navnet på de fleste kundene våre, og vet når ungene deres har bursdag. 
 jobbe i Joker er en fin måte å få jobbet med mennesker på og samtidig utvikle seg selv. Her er det gode muligheter både for deg som ønsker deg en trygg og god arbeidsplass og for deg som tenker at dette kan være et godt trekk for en videre karriere innen dagligvarebransjen.
 
For å jobbe i Joker bør du være glad i mennesker og like å yte god service - ekstraservice. Joker skal ta en posisjon i markedet som ”den nære dagligvare-butikken som kjenner kundene best – og som vet hva kunden vil ha” og som vet "når barna dine har bursdag". 
 
Og siden vi er lokale servicesentre veldig mange steder, har vi bank i butikk, post i butikk, spill i butikk og mye annet i butikk også. Pluss at vi har frihet til å yte lokal service - enten det er å kjøre varene hjem til folk eller brøyte veien til hytta for kunder som ønsker det. 
 
 
Fakta om Joker
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Joker
Jobbmuligheter i Joker

Synes du at er gøy å gi god personlig service, at ingen dager er like og liker å lære nye og motiverende arbeidsoppgaver? Hvis svaret er ja, så ta en titt på våre ledige stillinger og ikke minst se på karrieremulighetene som finnes hos oss i Joker

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Joker

Adresse

Postboks 380 Skøyen
0213 Oslo