<  
>  

Mobit Åsane

Mobit Åsane er en del av privat selskap som ble etablert i 1983, med salg av teknisk utstyr til privatmarkedet i Bergen Sentrum. Virksomheten ble mer og mer rettet mot B2B markedet, og i dag er det kun dette markedet som betjenes.

Vi er en del av Mobit -- Norges største forhandlerkjede innen Mobil og IT til bedriftsmarkedet. Kjeden vår er landsdekkende og er en uavhengig aktør som tilbyr tjenester fra både Telenor, Nortel og Telia i operatørmarkedet. Vår kjernevirksomhet er salg og drift av mobilkommunikasjon samt IT-løsninger for bedriftsmarkedet.

Mobit er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Nortel, Telia og Telenor. Vi har også et bredt utvalg av leverandører på Mobil, Mobil-løsninger, skybaserte løsninger, møterom, IT-løsninger og hardware.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Mobit Åsane