L-3 Valmarine

Shipping / Off- / Onshore / Maritim, Høyteknologi / Elektronikk
L-3 Valmarine AS har spesialisert seg på leveranser av automasjons systemer til fartøyer hvor det stilles høye krav til driftsikkerhet og kvalitet. L-3 Valmarine har blitt en stor leverandør av denne type systemer, og er en ledende leverandør av automasjons systemer til cruiseskip og store ferjer. L-3 Valmarine er et amerikansk eiet selskap og inngår i ”L-3 Marine & Power System Group” som har datterselskaper i Canada, UK, Tyskland, Itaila, India, Kina, S'pore, Korea, Japan samt Norge. Produkter innen denne grupperingen er Drives & Electrics, Navigation Systems (IBS), Dynamic Positioning, Sonars, Simulators og Integrated Automation Systems (IAS).SAM Electronics Norge AS, som leverer navigasjon og kommunikasjonsutstyr, er også en del av L-3 Valmarine AS. Vi holder til i Drammen, har avdelingskontorer i Bergen og Finland og beskjeftiger mer enn 100 personer
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om L-3 Valmarine

Adresse

L-3 Communications Valmarine AS Buskerudveien 129 3007 Drammen