<  
>  

100% stilling i trosopplæringsarbeidet Høvik menighet

Høvik menighet ligger nær Oslo. Kirken er et landemerke langs E-18, et flott kirke- og signalbygg fra 1897. Nærhet til marka og fjorden gir gode muligheter for friluftsliv. Bærum kommune har et rikt kulturliv. I Høvik sokn bor det om lag 19 000 og menigheten har, inkludert tilhørige, omlag 12 400 medlemmer. Høvik menighet har omlag 95 konfirmanter hvert år og et godt utviklet ledertreningsprogram. Ungdomsarbeidet i Høvik menighet samarbeider med Norges KFUK KFUM og består bl.a av TenSingkor og klubb. Kontorene ligger i menighetshuset, ved Høvik kirke.

Kirkelig fellesråd er service- og forvaltningsorganet for Den norske kirkes ti sokn i Bærum. Bærum har 128 000 innbyggere. Kirken ønsker å være en tjenende og åpen folkekirke som er til stede i medlemmenes liv - og en aktiv medspiller bl.a. i kommunens omsorgsarbeid, kulturvirksomhet og barne- og ungdomsarbeid. Kirketorget i Bærum tar imot henvendelser fra våre medlemmer om blant annet dåp, vigsler, bisettelser og begravelser på vegne av menighetene i Bærum.

Kirkelig fellesråd i Bærum har arbeidsgiveransvaret for ca. 100 ansatte, i utadrettede og administrative stillinger. Se også vår facebookside

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om 100% stilling i trosopplæringsarbeidet Høvik menighet