<  
>  

Norlandia Hotel Group

Reiseliv / Turisme / Event

Norlandia har i mange år eksistert som hotellkjede i Skandinavia. Høsten 2008 gjorde vi et strategisk valg hvor vi skilte ut 18 av hotellene i Norlandia Hotels & Resorts og dannet det nye selskapet som nå heter Norlandia Hotel Group. Norlandia Hotel Group skal bli et fremgangsrikt selskap som skal vokse videre i Europa basert på overtakelse av leiekontrakter.

Vi tror at spesialisering og tydelighet vil være en vinner i fremtiden og Norlandia Hotel Group er basert på dette. Vi kommer ikke lenger til å ha et eget merkenavn, men knytter oss i stedet til sterke merkenavn som franchisepartnere. Flere av de største internasjonale merkenavn er svært ekspansive i Europa, men driver ikke egne hotell. Det er nettopp her mulighetene ligger for Norlandia Hotel Group.

Vi er i dag et sterkt managementselskap bestående av dyktige og spesialiserte kollegaer med kompetanse innenfor alle nødvendige fagfelt. Våre ansatte har en fantastisk motivasjon til å dra selskapet mot nye høyder.

Norlandia Hotel Group inngår i Adolfsen-konsernet som utenom hotellnæringen har bred virksomhet innen eiendomsutvikling, helse/omsorg, bemanning og reiseliv.

Den omfattende strategiprosessen høsten 2008, resulterte i et nytt forretningskonsept hvor ideen var å samarbeide med allerede eksisterende sterke merkenavn i hotellmarkedet. Den nye multi-branding strategien hadde sett dagens lys.

Basert på overnevnte konsept, ble Norlandia Hotel Group grunnlagt 1. januar 2009. Norlandia Hotel Group (NHG) består nå av 18 hoteller, som har sitt eget driftsselskap, NHG Management, med beliggenhet i Oslo sentrum.

Med over 20 års erfaring har Norlandia nå tatt steget videre. NHG skal ta en ny markedsplass innen hotellmanagement-segmentet.

Fakta om Norlandia Hotel Group
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Rådhusgt. 23
0158 Oslo