<  
>  

Diakonhjemmet Høgskole

Forskning og utvikling

Diakonhjemmet Høgskole har ca 2200 studenter og 160 ansatte. Høgskolen fikk sitt system for kvalitetssikring av utdanningen godkjent på nytt av NOKUTs styre 17. desember 2009. Diakonhjemmet Høgskole er en diakonal, privat utdanningsinstitusjon med to studiesteder, Oslo og Rogaland. Hovedadministrasjon er i Oslo, og i Rogaland er vi plassert i Sandnes og i Haugesund.

Diakonhjemmet Høgskole, studiested Oslo, har tradisjoner tilbake til 1890. Studiested Rogaland het tidligere "Rogaland Høgskole" og har sin historie tilbake til 1969. Høgskolen er en av virksomhetene under stiftelsen Det Norske Diakonhjem.

Høgskolens faglige fokus er rettet mot helse- og sosialfag og diakoni. Som en kunnskaps- og forskningsbasert institusjon, er faglig kvalitet og relevans overordnete målsettinger for virksomheten.

Diakonhjemmet ønsker å utruste til tjeneste i samfunn og kirke, nasjonalt og internasjonalt med det som gjøres i utdanning og forskning.

Grunnlaget for vår virksomhet er et verdiforankret, faglig engasjement for et menneskevennlig samfunn. Her er det plass for tro og tanke, trygghet og tvil, sorg og glede, aktivitet og refleksjon.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postboks 184 Vinderen 0319 Oslo