Geo Survey as

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Ingeniøryrker: Øvrig

Geo Survey AS er et av Norges ledende firmaer innen oppmåling med 60 års erfaring. Som et datterselskap i Mätcenter Gruppen er Geo Survey AS en del av det største oppmålingsselskapet i Europa med ca 250 ansatte.

 

I Norge er det 55 ansatte fordelt på kontorene i Oslo, Bergen, Tønsberg, Narvik og Namsos som dekker hele landet med alt innen oppmålingstjenester. 

 

Vi leverer kvalitetsprodukter over hele spekteret fra enkle feltdata til avansert innsamling og behandling av store datamengder som grunnlag for tredimensjonale modeller av terreng, bygningskropper, stålkonstruksjoner eller andre strukturer. Vår faglige bredde gir trygghet for at oppdrag løses på en profesjonell måte, med en topp moderne utstyrspark.

 

Kundemassen består av entreprenører, rådgivende ingeniører, arkitekter, statlige- og kommunale etater, oljeselskap, leverandørindustrien innen olje- og offshore, verft, landbasert industri m.fl.  

 

Visjon

The obvious choice of surveying company for employees and customers.

Antall ansatte

ca 55

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Adresse

Østre Aker vei 24, 0581 Oslo