Netcontrol AS

IT: Hardware / Software, Høyteknologi / Elektronikk, Ingeniøryrker: Øvrig

Netcontrol AS er en del av Netcontrol konsernet. Netcontrol har kontorer i Helsinki, Västerås og Oslo. Vi utvikler, markedsfører og leverer overvåking, styresystemer og automasjon for energiproduksjon og distribusjon, SCADA-systemer og SCADA-komponenter. Vårt produktsortiment omfatter blant annet: - SCADA-systemer - Overvåkings- og styresystemer til energiproduksjon - Driftssentraler (SCADA) - Desentraliserte overvåkingssystemer - Protokollerkonvertere - Kommunikasjonskonsentratorer - Lastskillebrytere - Effektbrytere m/vern - Laveffekttransformatorer

Visjon

Vi som leverandør skal levere avanserte tekniske løsninger som tar hensyn til eiere, miljø og brukere. Vi ønsker å være en foregangsbedrift når det gjelder å lansere ny teknikk på markedet.

Antall ansatte

6 i Norge og ca 50 totalt (Norge, Sverige og Finland)

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Postadresse: Netcontrol AS, PB 6 - Økern, o5o8 OSLO Besøksadresse: Netcontrol AS, Brobekkveien 80, o582 OSLO