<  
>  

Conserva

Salg / Markedsføring

Søker selgere på vegne av Norges største og markedsledende sikkerhetsselskap.

Visjon

Sikkerhetskonsulent privatmarkedet og til bedriftsmarkdedet. Salg til privat og bedrifts markedet i Oslo og omegn. Dette er ikke telefon- eller standsalg. Vi ønsker å komme i kontakt med folk som trives med salg, er relasjonsbyggere og har gode kommunikasjonsevner. Vi søker dyktige og erfarne mennesker innen salg. Gode lønnsmuligheter for den rette. Vi søker deg som har gode kommunikasjonsevner, er prestasjons- og løsningsorientert, har et godt humør, er omgjengelig og troverdig. Har du jobbet som salgskonsulent fra tidligere er dette bra, men ikke nødvendig da det vil bli gitt full opplæring. Vi kan tilby: - gode lønnsbetingelser (fast og provisjon) - meget god salgs- og produktopplæring. - bra miljø og muligheten til å styre din egen hverdag Vi søker personer som: - har jobbet med salg mot privatmarkedet - har jobbet med salg mot bedriftsmarkedet - liker å møte nye mennesker - er 18 år eller eldre - har plettfri vandel - har førerkort B ønskes, men ikke et krav Vi trenger folk både til heltid og deltid. Brenner du for salg er dette stillingen å søke på! Krav til kompetanse Sertifikat: Førerkort: Kl. B (personbil/varebil) plettfri vandel Antall stillinger 4

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Conserva

Adresse

Stålfjæra 1, 0975 Oslo