<  
>  

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse

Om Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse

Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse ble etablert 1. juli 2021, og er underlagt Kunnskapsdepartementet. HK-dir er et resultat av sammenslåingen av Diku, Kompetanse Norge, Universell og deler av Unit og NSD. HK-dir vil også få oppgaver fra NOKUT.

Direktoratet har et samlet, nasjonalt ansvar for forvaltningsoppgaver innenfor høyere utdanning, høyere yrkesfaglig utdanning og kompetansepolitikk. Vi er faglig rådgiver for Kunnskapsdepartementet, iverksetter politikken og samordner virkemidlene.

Direktoratet skal bidra til å utvikle kvaliteten i utdanning og opplæring, styrke det internasjonale samarbeidet og bidra til digital omstilling av universiteter og høgskoler. Vi jobber for å løfte kompetansen i befolkningen, gjøre utdanning og opplæring av høy kvalitet tilgjengelig for alle hele livet, og sikre arbeidslivet tilgang på kompetent arbeidskraft.

 

Du kan lese mer om det nye direktoratet på www.hkdir.no.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse

Om stillingenDet er ledig stilling som nasjonal ekspert ved Generaldirektoratet for sysselsetting, sosialpolitikk, ferdigheter og arbeidsmobilitet, EnhetE3;VET, Apprenticeships and Adult Learning.
02.10.2022 Bergen
Om oss og stillingenDirektoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir) har ledig stilling som avdelingsleder i avdeling for utredning, evaluering
16.10.2022 Bergen

Rekrutteringskalender

  • OKT 02
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse