<  
>  

Billund Aquaculture Norge

Billund Aquaculture Norway AS designer, prosjekterer og leverer landbaserte oppdrettsanlegg basert på intensiv resirkuleringsteknologi (RAS). Vi følger prosjekter fra konseptstadium til ferdig levert anlegg inkludert oppfølging i driftsfase. Våre anlegg skaper det beste utgangspunkt for våre kunder til å drive bærekraftig oppdrett av fisk.

Billund Aquaculture gruppen er globalt førende innenfor området RAS-teknologi. Billund Aquaculture ble etablert i Norge i 2017 og er en del av Billund Aquaculture konsernet. Hovedkontoret er plassert i Billund, Danmark, med datterselskaper i Chile, USA og Australia i tillegg til Norge. Det er i dag over 250 ansatte i Billund Aquaculture. Selskapet har vært aktivt innen design og bygging av landbaserte oppdrettsanlegg siden 1986. Siden den gang har Billund Aquaculture bygget mer enn 500 RAS-avdelinger i over 25 land, og for flere enn 25 ulike fiskearter. I dag er majoriteten av leveransene rettet mot laksenæringen. Billund Aquaculture A/S eies 51 % av et investeringsfond styrt av norske Broodstock Capital og 49 % av de danske gründerne av selskapet.

Billund Aquaculture i Norge har rettet sin virksomhet mot bygging av settefiskanlegg for smolt og post-smolt. På grunn av økende oppdragsmengder ønsker vi å utvide vårt team med flere dyktige medarbeidere. Billund Aquaculture er i sterk vekst og er en viktig aktør i en av Norges mest spennende bransjer. Vi er ledende i utviklingen av landbasert oppdrett, og vi leter derfor etter flere dyktige kollegaer til å bli en del av vårt team i Norge. I dag er vi 26 ansatte og har hovedkontor sentralt plassert i Asker.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Billund Aquaculture Norge

Adresse

Asker