Scanlaser

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Høyteknologi / Elektronikk

Scanlaser AS er i dag et heleid datterselskap av Hexagon AB. Hexagon er en ledende global leverandør av systemer for måling av objekter i én, to eller tre dimensjoner. Hexagon har mer enn 12 000 ansatte i 35 land og en netto omsetning på ca 13 milliarder SEK. Scanlaser AS har sitt hovedkontor på Aurskog, noen mil øst for Oslo - og vi har i dag 30 ansatte, med avdelingskontorer i både Trondheim, Bergen, Kristiansand og Drammen. Scanlaser er et av Hexagons mange salgsselskaper og leverer bl.a. maskinstyringssystemer til vei- og anleggsmaskiner i Norge. Vår produktportefølje består av sterke og velkjente merkevarer i bransjen, så som Leica, Mikrofyn, Agatec og Cable Detection. Våre kunder er bl.a. enkeltstående maskineiere og store entreprenørselskaper.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Scanlaser

Adresse

Finstadhagen Næringspark
1930 Aurskog