<  
>  

SEAM

SEAM leverer avanserte, skreddersydde systemer for offshore, maritim og landbasert industri. Gjennom kontinuerlig utvikling og forbedring av våre systemer og løsninger tar vi sikte på å sette standarden for fremtiden.
Bedriften utfører hovedsakelig tjenester innen engineering, installasjon og produksjon av elektro- og automatiseringsløsninger, inkludert egenutviklede automasjon og elkraft-produkter.
SEAM vil fortsette å være en ledende leverandør av hybride og helelektriske fremdrifsstystemer og automatiserte løsninger til maritim sektor. Vi er også i forkant av utviklingen av fremdriftssystemer med hydrogen som energibærer. Vår visjon er at vi i bygger smartere løsninger for en renere og lysere fremtid.
I dag har selskapet rundt 140 fast ansatte.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om SEAM