<  
>  

Vitum fysioterapi AS

Helsesektor / Omsorg

Vitum fysioterapi ble startet opp i 2018 og har vært drevet som en fysioterapiklinikk og solopraksis siden den gang. Lokalet ble bygget i 2018 og er lyst, flott og moderne. Vi har to store behandlingsrom, hvorav ett står ledig idag, et treningsareal på omlag 25 kvm, et toalett, resepsjonsområde og lunsjrom/personalerom. Klinikken er plassert på Laksevåg senter med gode eksponeringsmuligheter for senterets kunder. 

Vitum fysioterapi skal være et sted hvor kunden føler at de får det lille ekstra. At de har vært hos en behandler som ser hele dem og er investert i at de blir bedre. Målet er at klinikken skal vokse og kunne gi det lille ekstra til kunder i flere byer, ikke bare Bergen. For å klare det trenger vi flere dyktige terapeuter på teamet. Nå er klinikken godt etablert, har fått et navn på Laksevåg og er klar for å utvide med flere faggrupper. Sammen er vi bedre!

 

Fakta om Vitum fysioterapi AS
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2018
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Vitum fysioterapi AS

Vitum fysioterapi skal bli større!  Forhåpentligvis kan klinikken på sikt vokse oss inn i flere byer og tilby supre behandlingstjenester
Fortløpende Bergen

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Fysioterapeut og daglig leder

Fakta om Vitum fysioterapi AS

Adresse

Kringsjåveien 83