Innkjøpspartner Norge

Konsulenttjenester: Øvrig

Innkjøpspartner Norge er en spennende bedrift i sterk utvikling. Vi tilbyr konsulenttjenester til bedriftsmarkedet i Norge hva angår innkjøp av varer og tjenester. Når man driver sin egen bedrift forstår man snart at døgnet bare har 24 timer og det gjelder å forvalte disse på best mulig måte. De fleste vil anse at å bruke denne tiden på å skaffe inntekter er det absolutt viktigste. Når små bedrifter bruker tiden på å prøve å spare penger isteden for å øke inntektene, blir det ofte et minusregnestykke. Vår jobb er å finne den beste løsningen for din bedrift når det gjelder pris, funksjonalitet, kvalitet og service. Vi følger hele tiden med på forandringer som skjer i markedet og vurderer tilbud kontinuerlig. Våre kunder har en dobbel gevinst ved at de både sparer penger og dessuten får mer tid til overs til å generere inntekter. I tilegg har de en trygghet i at vi bare bruker seriøse leverandører så de slipper å bruke ytterligere tid på problemer.

Visjon

Vår visjon er å bli det naturlige valget for små bedriften som ønsker hjelp til innkjøp av produkter og tjenester.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Innkjøpspartner Norge

Adresse

Wilhelms gate 3 0168 Oslo