Aalesunds Turnforening

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Aalesunds Turnforening

Aalesunds Turnforening ble stiftet i 1884 og er en av landets eldste idrettsforeninger/lag. Vi tilbyr aktiviteter innen sportsgrenene turn og rytmisk gymnastikk, gymlek og salto/tumbling. Breddeidrett for barn og ungdom er ett av våre satsningsområder fremover. Foreningen jobber for å få ny turnhall og for å øke profesjonaliseringen av organisasjonen.Vi søker derfor etter daglig leder i Aalesunds Turnforening i 50-80% stilling i første omgang. Det kan være aktuelt å øke stillingsprosent på sikt.Du vil jobbe i skjæringspunktet mellom konkurranseidrett og breddeidrett, og vi tilbyr en unik mulighet til å bruke dine personlige egenskaper og kompetanse til å bidra i vår profesjonaliseringsprosess av foreningens organisasjon.Er du menneskeorientert, glad i idrett, har blikk for organisasjonsutvikling og besitter gode organisatoriske evner, ser du sammenhengen mellom bredde- og eliteidrett, frivillighet og kommersialisering så har du viktige egenskaper som vi søker. Du vil styre den daglige økonomien, drifte vår idrettshall og håndtere all daglig aktivitet og planlegging. Du vil være klubbens ankerpunkt i de fleste sammenhenger i nært samarbeid med trenerteam og styret i klubben. En viktig del av arbeidet vil være sponsorarbeid og kontakt med samarbeidspartnere og media. Nærmere arbeidsoppgaver og stillingsinstrukser vil bli forelagt ved en eventuell konferanse.Vi ser gjerne også at du har/er°Idrettsfaglig bakgrunn - en fordel men ingen forutsetning °Relevant utdannelse innen organisasjon og ledelse - god erfaring fra lignende arbeid kan kompensere manglede utdannelse. °Gode lederferdigheter og kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig °God økonomisk forståelse °Resultat- og løsningsorientert °Strukturert og selvstendig og god på samarbeid °Godt humør og god serviceinnstillingLønn etter avtale, pensjonsordning og ordnede arbeidsforhold i et godt miljø. Oppstart etter nærmere avtale.Arbeidssted: Fjelltunvegen 6, 6007 Ålesund (Turnhallen)Søknader vil bli behandlet fortløpende Kontakt info:Søknad sendes til: halssindre@gmail.comSindre Hals, 926 28 863 Epost: halssindre@gmail.com92628863
23.01.2020 Ålesund

Rekrutteringskalender

  • JAN 23
    2020
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Aalesunds Turnforening

Adresse

6007 ÅLESUND