<  
>  

Hverven Revisjon

Revisjon
Hverven Revisjon AS er et revisjonsselskap med 10 ansatte hvorav 1 statsautorisert revisor og 5 registrerte revisorer. Selskapet ble stiftet i 1997 og har i dag ca 400 kunder. Hovedtyngden av kundene har tilholdssted i området Ringerike, Hole og Jevnaker. Vi har også en god del kunder i Asker, Bærum og Oslo samt Østlandet for øvrig. Vi har kontor på Hverven på Ringerike. Dette er et område hvor det foregår en rask utvikling og omfattende utbygging. I vårt nærområde befinner det seg betydelig kompetanse innen økonomiske fag. Dette er et fagmiljø som er i rask utvikling og som samlet har et bredt tilbud til næringsdrivende. Våre kunder er spredt innen de fleste bransjer, blant annet handel, entreprenørvirksomhet, industri, tjenesteytende næring, eiendomsselskaper og investeringsselskaper.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Hverven Revisjon

Adresse

Kartverksveien 5 3511 Hønefoss