<  
>  

NECON

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Rekruttering / HR / Bemanning, Shipping / Off- / Onshore / Maritim

I NECON er det mange jobber å velge mellom. Bli en av oss!

NECON er et ingeniør- og konsulentselskap som har en klar visjon om å være den mest attraktive arbeidsgiveren i ingeniørbransjen. Som ansatt i NECON har du unike muligheter til å utvikle deg i flere oppdrag og miljøer mens du forholder deg til en arbeidsgiver over tid. Vi har til en hver tid stillinger tilgjengelig for dyktige sivilingeniører og ingeniører innen blant annet automasjon, instrumentering, mekanisk, elektro, elkraft, subsea, HVAC.

Medarbeideren står i fokus i NECON. Våre ansatte er vårt ansikt utad og er grunnlaget for at vi lykkes som selskap. Vi tenker langsiktig med våre ansatte og ønsker å tilrettelegge for at du skal kunne trives og utvikle deg i NECON.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos NECON

Tasks and responsibilitiesTasks and responsibility may include- but not limited to:Instrument and telecom field engineering and verificationPreparation of instrument design
01.04.2023 Bergen
Tasks and responsibilities:Mechanical structure analysisCalculation of steel structures and details in Ansys, Nastran, SolidWorks, e.g.Theoretical and practical understanding of fabrication
10.04.2023 Bergen

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (47)

Fakta om NECON

Adresse

NECON
Kokstadflaten 5
5257 Kokstad