Skagerak Consulting

Management consulting, Rekruttering / HR / Bemanning
Skagerak Consulting AS er et lokalt eiet bedriftsrådgivningsmiljø som jobber med bedrifter og offentlig sektor i Telemark, Vestfold, Buskerud og Agder-fylkene. Ved å bidra til resultatforbedring og kompetanseøkning hos våre oppdragsgivere, satser vi på å bli det ledende rådgivningsmiljøet i regionen. Kundene er hovedsakelig små og mellomstore bedrifter, men vi er også engasjert i store omstillingsprosjekter i offentlig sektor og større nasjonale bedrifter. Skagerak Consulting har erfarne rådgivere med solid bakgrunn fra næringsliv, konsulentselskaper og høyskoleundervisning. Vi er opptatt av å drive forbedringsarbeid på bedriftens og medarbeidernes premisser - for hele tiden å skape resultater i et partnerskap med kundene.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

Teknologisenteret Kjølnes Ring 30 3918 Porsgrunn