<  
>  

Axis-Shield

Helsesektor / Omsorg
Axis-Shield er et selskap som driver forskning og utvikling, produksjon, markedsføring og salg av in-vitro diagnostiske produkter. Selskapet har ca 510 ansatte. Axis-Shield har hovedkontor i Skottland og har en betydelig del av sin virksomhet i Norge. Høsten 2008 flyttet vår Point of Care Divisjon inn i nye lokaler på Kjelsås i Oslo. Selskapets aksjer er notert på børsene i London og Oslo. Axis-Shield satser på innovative in-vitro diagnostiske produkter innenfor feltene hjerte/kar, diabetes, og infeksjonssykdommer. Selskapets produkter selges gjennom lisenstakere og distributører i mer enn 80 land, samt gjennom egne salgsselskaper i Norden, UK, Sveits, Tyskland og USA
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

www.axis-shield.com