Museum Vest

Reiseliv / Turisme / Event
Stiftelsen Museum Vest har seks avdelinger: Det Hanseatiske museum, Herdla museum, Norges Fiskerimuseum, Nordsjøfartmuseet, Kystmuseet i Øygarden og Fjell festning. Museet er i stadig utvikling og har ei omsetning på 24 mill med ein stab på 32 årsverk.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Museum Vest

Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene er en del av Verdensarvstedet Bryggen og er blant de best besøkte museer i Bergen. Det Hanseatiske Museum er under rehabilitering i regi av Bergen kommune de neste seks årene og skal utvikles til å bli et enda bedre tilbud i Bergen, både på innhold og bygningsmasse. I mellomtiden bygges Schøtstuene opp som en spennende museumsarena. Ny Leder skal stå i spissen for museets del av arbeidet frem mot et ferdig rehabilitert verdensarvbygg, samt skape spennende museumsopplevelser i Schøtstuene.Vi søker etter en tydelig, inkluderende og trygg leder som har forståelse for museets samfunnsoppdrag, er målrettet og kommuniserer godt.HovedoppgaverLede museets formidling av en viktig del av Bergens og verdens kulturarvLede utviklingen av Schøtstuene og museets del av utviklingen av Det nye Hanseatiske MuseumLede museets strategiske utvikling både faglig og kommersieltPersonal- og budsjettansvar for avdelingenSikre effektiv og målrettet drift, samt sikker og pålitelig økonomisk styring og rapporteringVære museets ansikt utadAktuelle søkere kjenner kultursektoren, har ledererfaring og høyere kultur- eller historiefaglig utdanning.Stillingen rapporterer til direktør for Museum Vest og kontorsted er på Bryggen.For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi ved Jon Gjerde på tlf. 958 44 394 eller Rasmus Haugen Sandvik på tlf. 473 02 152. Søknad med CV registreres via <> på Visindi.no snarest og senest innen 25. august 2019. All kontakt vil bli håndtert konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. Adresse: FINNEGÅRDEN 1 A,5003 Bergen
25.08.2019 Bergen

Rekrutteringskalender

  • AUG 25
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

5337 Rong