<  
>  

Avanti Media

Media / Underholdning
Avanti Media AS er et innovativt mediebyrå som tilbyr annonsering og profilering gjennom en rekke produkter og tjenester. Avanti Media tilbyr tjenester, som bedriftssøk, kartsøk og netthandel. I vår produktportefølje vil du finne merkevarer som finnalle.no, finnkart.no og finnprisen.no. Blant våre ansatte finnes flere nøkkelpersoner som tilbyr bred kompetanse innen markedsføring og media. Og med vår tekniske avdeling vil vi alltid sørge for å skape morgendagens medier, i dag. I Avanti Media AS etterstreber vi kvalitet og seriøsitet i alle ledd, fra kundebehandling til tekniske løsninger. Når du som kunde møter en av våre ansatte, kan du føle deg trygg på at den veiledningen du får og det valget som blir tatt er korrekt for deg og din bedrift.
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Avanti Media

Adresse

Rosenkrantz´ gate 9 0159 Oslo