<  
>  
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Trainee i Advokatfirmaet Erling Grimstad Trainee

Ønsker du å arbeide med gransking og compliance? Vi søker en motivert jusstudent til vårt team!
Trainee
Ikke spesifisert
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (1)
logo
Trainee i Advokatfirmaet Erling Grimstad
Vi jobber med mange spennende og utfordrende saker innen gransking, anti-korrupsjon, varsling, personvern, anti-hvitvasking og forebygging av økonomisk kriminalitet. Vår portefølje består av private og offentlige kunder, slik som internasjonale og nasjonale banker, forsikringsselskaper, bistandsorganisasjoner og kommuner m.fl. Som trainee hos oss får du muligheten til å jobbe med ett av Nordens mest erfarne team innen forebygging og avdekking av økonomisk kriminalitet og andre kritikkverdige forhold. Vi er et advokatfirma med et stort nettverk av samarbeidspartnere. Firmaet vårt ledes av Erling Grimstad, en anerkjent profil med bakgrunn som advokat, gransker, assisterende ØKOKRIM-sjef, førstestatsadvokat og politietterforsker. Vi ønsker å være blant de fremste advokatfirmaene når det gjelder nye digitale løsninger. Fra vårt kontor i Forskningsparken samarbeider vi med flere IT-selskaper og sitter tett på den utviklingen som foregår hos mange av startup selskapene. Dette gir oss gode muligheter til å videreutvikle computer forensic tjenester og compliance løsninger. Vi driver podkasten Økrimpodden og har blant annet utviklet AML-appen, som er et kompetanse-spill innen forebygging av hvitvasking og terrorfinansiering Litt om trainee-stillingen Vi er på jakt etter en dyktig student som kan arbeide ca. 1-2 dager i uken i høstsemesteret 2022. Vi tilbyr fleksibel arbeidsordning og vil tilrettelegge for at stillingen ikke kolliderer med undervisning, eksamen, masterinnlevering ol. Hos oss får du et nært samarbeid med våre advokater, du får ta del i våre prosjekter og bistå i utføringen av spennende arbeidsoppgaver. Ønsket profil: Jusstudent, fortrinnsvis på 5. eller 4. avdeling Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk Stor interesse for våre fagområder Gode samarbeidsevner Selvstendig, analytisk og strukturert Vi tilbyr: En variert og spennende trainee-stilling Faglige utfordringer Fleksibel arbeidstid Et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø Lokaler i Forskningsparken i Oslo (5 min unna Blindern T-bane stopp) Vi ser frem til å lese din søknad! Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål til stillingen. Les mer om oss og våre tjenester på våre nettsider: www.governance.no og www.amlapp.com

Fakta om Advokatfirmaet Erling Grimstad

Adresse

Oslo