Canon Norge

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software, Merkevarer / Konsumentprodukter

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 190 000 ansatte. Med et lidenskapelig forhold til bildet, har Canon videreført sin teknologi til flerfoldige markeder og etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumenthåndtering for konsumenter, kontor- og produksjonsmiljøer. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer (speilrefleks), videre , til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer samt løsninger innen Information Management - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon Norge representerer alle de mulighetene innen produkter og tjenester som Canon enten eier eller har partnerskap med, og med fokus på å best-in-class teknologi tar vi klasseledende løsninger til markedet. Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er, i tillegg til sitt hovedkontor på Holmlia, representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Vi setter vår stolthet i motiverte medarbeidere som når sine mål og trives på arbeidsplassen. Dette gjenspeiler seg også i at selskapet gjentatte ganger har ligget på topp ti i arbeidsmiljø-kåringen “Great Place to Work”.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Canon Norge

Som PR- & kommunikasjonsspesialist vil du ha ansvar for PR, intern og ekstern informasjon, og være med å utvikle de digitale kommunikasjonsflatene som Canon benytter. Du skal både utvikle strategier og planer, samt gjennomføre aktiviteter som f.eks produksjon av innhold på sosiale medier, pressemeldinger, ha kontakt med journalister og drive internkommunikasjon inkl. ansvar for vårt internmagasin. Du vil også være en viktig bidragsyter ifm. interne og eksterne arrangementer.Hva kan vi tilby? Hos oss vil du få være med å forme fremtiden i et selskap som er sterkt, ambisiøst og tar hensyn til den verden det er en del av. Vi har flere ganger blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser, nå sist i år hvor vi tok en meget sterk 5. plass.I Canon vil du få den støtte og oppmuntring du trenger for å utvikle degDu vil ha ledere som gir deg frihet til å prøve nye tingDu vil jobbe i en sterk bedriftskultur sammen med kolleger som deler dine ambisjonerDu vil få konkurransedyktige betingelser inkl. gode pensjons- og forsikringsordningerDu vil få tilgang til firmahytter ved sjø, fjell og i varmere strøkVi ønsker deg som kan oppnå det eksepsjonelle sammen med oss! Du må ha mot til å gjøre ting på en ny måte og evne til å se verden slik våre kunder se den. Vi er på jakt etter en nysgjerrig og modig person som deg. Noen som sørger for at Canon går foran og leder an i en verden i stor endring.Vi ønsker at du har:Høy kompetanse innen informasjon, kommunikasjon og PRNoen års erfaring fra tilsvarende rolle, gjerne fra et internasjonalt selskapGod kunnskap om utnyttelse av sosiale medier som kommunikasjonsplattformMeget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelskGod forretningsforståelse (B2B/B2C)Noe kunnskap om videoproduksjon er ønskeligStruktur og nøyaktighet med blikk for detaljerEvne til å være analytisk, nytenkende og kreativ, inkl. motivasjon til å <> dine idéer internt og tålmodighet ift. å sette dem ut i livetVi ser frem til å motta din CV og søknad hvor du begrunner hvorfor nettopp DU er den vi ser etter! Adresse: HALLAGERBAKKEN 110,1256 Oslo
16.06.2019 Oslo

Rekrutteringskalender

  • JUN 16
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Adresse

Canon Norge AS


Besøksadresse:
Hallagerbakken 110
N-1256 OSLO
 
Postadresse:
P.O.Box 33, Holmlia
N-1201 OSLO