<  
>  

Canon Norge

IKT / Telekom, IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 190 000 ansatte. Med et lidenskapelig forhold til bildet, har Canon videreført sin teknologi til flerfoldige markeder og etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumenthåndtering for konsumenter, kontor- og produksjonsmiljøer. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer (speilrefleks), videre , til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer samt løsninger innen Information Management - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon Norge representerer alle de mulighetene innen produkter og tjenester som Canon enten eier eller har partnerskap med, og med fokus på å best-in-class teknologi tar vi klasseledende løsninger til markedet. Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er, i tillegg til sitt hovedkontor på Holmlia, representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Vi setter vår stolthet i motiverte medarbeidere som når sine mål og trives på arbeidsplassen. Dette gjenspeiler seg også i at selskapet gjentatte ganger har ligget på topp ti i arbeidsmiljø-kåringen “Great Place to Work”.

Fakta om Canon Norge
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
51-200
Etablert år
1937
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Canon Norge

Trives du med å jobbe med oppsøkende B2B-salg og ønsker deg inn i et solid internasjonalt selskap med en sterk
01.12.2022 Tønsberg
Verden og den teknologiske utviklingen forandrer seg raskt, og det gjør virksomhetene også. Gjennom ledende teknologi og tjenester tilbyr Canon
08.12.2022 Hamar
Jobbmuligheter i Canon Norge
Jobbmuligheter i Canon Norge

Opptatt av bildebehandling, opptatt av deg
En karriere hos Canon handler om lidenskap. Det er engasjement og stolthet over det vi gjør, som inspirerer medarbeiderne våre til å handle og oppnå resultater. Dette er en av grunnene til at vi er nyskapende og ledende innen bildebehandling, med produkter, løsninger og tjenester for alt fra forbrukere og bedrifter til kringkasting og medisin.

We're more than just a business
Vi er mer enn bare en bedrift. Vi er en del av et globalt selskap med mer enn 11 500 medarbeidere i regionen som omfatter Europa, Midtøsten og Afrika, og vi har lange tradisjoner for nyskapning. Med verdiene våre og filosofien vår har vi en personlig tilnærming, og bedriftsfilosofien Kyosei oppmuntrer oss til å arbeide sammen for et felles gode.

Together we’ll achieve our goals
Sammen vil vi oppnå målene våre. Hos Canon setter vi gjensidig tillit og respekt høyt. Bedriftskulturen vår støtter utvikling av nye ideer og en atmosfære som fremmer vekst. For at vi sammen skal oppnå målene våre er det viktig at du føler ansvar for å lykkes og realisere potensialet ditt.

Take your career as far as you can
Gjør maksimalt ut av karrieren din. Uansett hvor reisen din hos Canon begynner, finnes det mange måter du kan utvikle karrieren din på. For noen kan det bety å få utbytte av nettverkene våre i Europa, Midtøsten og Afrika. For de fleste innebærer det å benytte alle sjanser til utvikling for deg og for bedriften. 

Søk på ledige stillinger på det europeiske jobbwebområdet vårt

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

 

.

Bli kjent med oss

Rekrutteringskalender

  • DES 01
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Filmer

Canon er en av Norges beste arbeidsplasser!
Who is Canon?

Adresse

Canon Norge AS


Besøksadresse:
Hallagerbakken 110
N-1256 OSLO
 
Postadresse:
P.O.Box 33, Holmlia
N-1201 OSLO